Strikkede karklude, Det Gamle Apotek, lys grøn | oliven

Det Gamle Apotek.

2 stk. strikkede karklude, ret vrang patentstrik.

Oeko-Tex, 100% bomuld.

Køb i e-mærket sikker webshop.

59,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


2 stk. strikkede karklude lys grøn | oliven

Det Gamle Apotek fra Tønder står bag idéen til disse strikkede karklude. Karkludene sælges i sæt af to stk. som er bundet sammen med en sort krydssløjfe, hvor dette sæt har farverne lys grøn og olivengrøn. Du har således ikke mulighed for at vælge andre farvekombinationer end de viste.

Strikkede karklude fås i mange kvaliteter og typer, ens- eller flere farvede og med eller uden mønster og striber. Det er slet og ret vanskeligt helt at sige hvilken karklud, der er bedst. Det Gamle Apotek har valgt ret – vrang – patentstrik med en middel strikkefasthed og en karklud som er ensfarvet og uden mønster. Det anvendte bomuldsgarn er mærket med Oeko-Tex Standard 100. Læs mere om Oeko-Tex længere nede på siden.

Mærkning: På de strikkede karklude er der påsyet enten et hvidt eller sort logo med teksten Det Gamle Apotek og en afbildning af den gamle apotekerbygning. Antal: 2 stk. strikkede karklude med et sort bånd.

Størrelse: Ca. 25 x 25 cm.

Farver: Lys grøn og olivengrøn. Farverne kan variere på grund af indfarvningen af garnet og fordi den fotografiske gengivelse og lyssætning ikke nødvendigvis er helt præcis.

Vaskeanvisning og vaskesymboler

På den vedhæftede papetikette fremgår følgende vaskeanvisning.

  • Vask: De strikkede karklude må vaskes ved højest 60 grader 
  • Tørretumbling: Ja, det er sikkert at bruge en tørretumbler 
  • Vaskemiddel: Der er ingen krav til særligt vaskemiddel og vaskemiddel med blegeeffekt må anvendes. 
  • Strygning: På etiketten er der et strygejern med 3 prikker. Karkluden må stryges ved højest 200 grader 

Det Gamle Apotek anvender OEKO-TEX garn De strikkede karklude fra Det Gamle Apotek er alle strikket med Oeko-Tex Standard 100 bomuldsgarn, men hvad er så det? OEKO-TEX® STANDARD 100 er en mærkningsordning for alle tekstiler og mærket kan opnås ved anvendelse af garn, tråde, stoffer og andet, der er testet for skadelige stoffer. Hver vare og i dette tilfælde med Det Gamle Apotek er alt garn og alt tråd certificeret og STANDARD 100-mærket er trykt på det lille papskilt som er hæftet på de strikkede karklude.

  • Den certificerede strikkede karklud er harmløs for menneskers sundhed 
  • Hver tråd og hvert garnnøgle er blevet testet mod en liste med over 1.000 skadelige stoffer
  • Jo mere intensiv hudkontakten er, desto strengere er kravene OEKO-TEX bruger globalt standardiserede testkriterier 
  • Certificeringen overholder internationale krav og regler,
  • Grænseværdier revideres for skadelige stoffer mindst en gang om året 
  • Alle farver anvendt, herunder lys grøn og olivengrøn er omfattet er certifikatet 

Andre rengøringsklude

Som alternativ til strikkede karklude findes en række alternativer som du finder ved at klikke på link til rengøringsklude. I vores sortiment finder du blandt andet de traditionelle altmulig klude, men her har vi valgt kun at markedsføre varianten ”uden mikroplast. Vi har også vævede karklude og glasklude til spejle og ruder.

Anvendelse af rengøringsmidler

Du kan bruge de strikkede karklude hårdopvredet og lunkent vand. Du får som udgangspunkt et bedre resultat hvis du bruger bare 1-2 dråber opvaskemiddel og endelig ikke mere. Opvaskemiddel er fedtløsende, så når bordet tørres af så får du lettere en stribefri overflade. Bruger du mere opvaskemiddel så bliver overfladen stribet.