Skyllemiddel økologisk neutral 6 x 1 liter

630,00 DKK 550,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Ulrich natürlich skyllemiddel neutral

Ulrich natürlich er en 3 i 1 økologisk og neutral skyllemiddel med følgende funktioner. Da skyllemidlet indeholder mælkesyre, så fjerner det kalkaflejringer og neutraliserer vaskemiddelrester og samtidig virker midlet antibakteriel. Produktet skåner stoffets struktur og frisker farver op, tøjet bliver blødt og glattere, så det er nemmere at stryge.

Skyllemidlet er fremstillet af fornybare råstoffer, uden petrokemiske indholdsstoffer og uden konserveringsmidler, indeholder naturlig mælkesyre og så følger produktet retningslinierne fra den tyske forening til dyrernes beskyttelse. Skyllemidlet blomstereng indeholder ikke parfume.

Dosering: 1 liter rækker til ca. 33 maskinvaske. Med andre ord, så skal der anvendes fra 30-60 ml. som kommes i vaskemaskinens skyllemiddelrum. Låget til flasken er samtidig et målebæger som kan rumme 30 ml. hvilket passer til en standard maskinvask med 4,5 kg tøj.

Indhold: Kasse med 6 flasker á 1 liter.

Fremstillet: Skyllemidlet er fremstillet i Tyskland Ulrich natürlich skyllemiddel 3 i 1 er certificeret af ECO-Control efter den nyeste Nature Care Products standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af non-food produkter.