Novoform, Danish Royal Guard XL, 22 cm

1.199,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Garde i galla uniform, dansk flag, XL

Novoform, Garder i den røde uniform med dansk flag og gevær ved hans side. Denne garde er identisk med den tilsvarende lille garde i samme farver. Denne garde har titlen: Danish Royal Guard XL, hvor XL angiver af denne garde er 22 cm høj og med flaget i hånden hele 28 cm.

Den Kongelige Livgarde er et dansk infanteriregiment, grundlagt i 1658 af kong Frederik III. Livgarden står vagt for den kongelige familie ved Amalienborg og lejlighedsvis ved de andre kongelige slotte og palæer.

Den røde, ceremonielle uniform bæres ved særlige lejligheder og altid sammen med den karakteristiske sorte bjørneskindshue. Den sorte uniform bæres under almindelig vagttjeneste. Denne lille garder er udført i massivt bøge- og egetræ og er håndmalet af dygtige håndværkere med sans for detaljen.

Garderen bærer et M/50 gevær i egetræ og Dannebrog syet i bomuldsstof.

Novoform, Art.no.: 201822.

Materiale: Egetræ, bøgetræ, bomuld.

Størrelse: H 22 cm x W 9,8 cm x L 9,3 cm. Flaget måler 9,5 x 12 cm.

Design: Kristian Jakobsen.

Verdenssamfundet har på tværs af samtlige kontinenter indgået en fælles mærkningsordning for at beskytte alverdens skove mod rovdrift og ødelæggelse ved skovhugst. Træ som er produceret efter og overholder en lang række kriterier kan opnå FSC ® mærket for ansvarlig skovdrift og sikkerhed. Certificeringen som både gælder for træ og papir omfatter særlige regler for genplantning, arbejdsmiljø, lokalbefolkning, uddannelse og meget mere. FSC er støttet WWF Verdensnaturfonden og flere andre.