Mere om vores designere

Danske designere

Af de mange agenturer som vi fører i vores sortiment, så finder du flere kendte designere.

Kristian Vedel, en af Danmarks absolut største møbelarkitekter og kendt for sine blandt andet sine bakkeborde og barnestole. Foruden disse ting "hovedværker" så er det Bird træfigurerne som er kommet breddest ud og i dag det som gør ham mest kendt. Vil du vide mere om Kristian Vedel så er her et link til Wikipedia.

Hans Bølling er med den mange sjove træfigurer en af vores mest produktive og kreative møbelarkitekter og designere. Træfigurerne and og ælling, hunden Oscar, drengen Strit og den lille havfrue er alle figurer du kan købe i Fjordbutikken, klik her på Hans Bølling produkter. Hvis du vil læse mere om Hans Bølling, så er her et link til en artikel i Arkitektforenings blad som blev skrevet i forbindelse med hans 80 års fødselsdag.

Jørn Utzon er i den store verden en af vores mest synlige arkitekter. Med operahuset i Sydney, parlementbygningen i Kuwait City og mange danske projekter f.eks. Romerhusene i Helsingør er Utzon den store formgiver. Det med formgivningen og funktion er også kendetegnet ved de Cognac glas, som Jørn Utzon har designet og som sælges i Fjordbutikken. Æstetisk, funktionelt, ganske enkelt et godt Cognac glas