Mere om vores mærker

 

Badeanstalten, dansk firma fra Aalborg som i mange år har lavet hudplejeprodukter. Badeanstalten har vokses sig til et professionelt firma, med lækre produkter og flot design og er blevet et kendt og populært "brand". Produkterne fremstilles alle i Danmark og sortimentet er løbende blevet udvidet fra salt og sæbe til mange spændende produkter f.eks. den prisvindende kropsolie Fusionsolie 2:1  

Beaute Pacifique, dansk firma fra Hadsund i Nordjylland som har haft enorm succes med deres unikke hudplejeprodukter. Produkterne kan nu købes i et stort antal lande. Deres A-vitamin natcreme Creme Metamorphique var det første produkt, som med dokumenteret effekt kunne påvise, at rynker kunne reduceres, siden er produktet fuldt op af mange andre også med dokumenteret effekt.

Munkholm, dansk firma med Tina Munkholm fra Holbæk som indehaver. Rene vegetabilske råvarer og helst økologiske er hovedingredienserne i produkterne, men mange af produkterne dufter, det skyldes ikke kunstig parfume, men derimod naturlige æteriske olier som er tilsat. Munkholm laver ikke kun hudpleje produkter, sortimentet indeholder også duftlys, duft diffusere og opvaske- og rengøringsmidler.

Meraki, dansk firma fra Ikast med flere og meget spændende serier af hudplejeprodukter. Hovedparten af produkterne er Organic mærket. Svanemærket og serien PURE er mærket Astma og Allergiforeningens blå mærke.

ArchitectMade er en paraply for flere danske arkitekter heriblandt Kristian Vedel, Hans Bølling, Paul Anker Hansen og flere andre. Foruden at være blevet kendt for møbler og andet, så er et fællestræk, at de havde en kærlighed for træ og træfigurer. De fleste af træfigurerne er designet sidst i 50'erne, men fremstilles på ny, takket være ArchitectMade som fremstiller figurerne efter de orginale tegninger.

Spring Copenhagen har samlet en række danske designere og under samme navn fremstilles et antal unikke træprodukter. Saltpingvinen og Peberfuglen designet af Sven Erik Tonn-Petersen og Jens Ivan Christoffersen, Nøddeknækker fra Benjamin Hansen og den fantastiske Caravel lysestage også fra Sven Erik eller slet og ret Tonn-P design. Produkterne passer perfekt ind i et moderne nordisk hjem.

Boyhood er også et dansk mærke. Jakob Burgsø er den nye danske kreative træmager, som har taget minderne fra hans barndom og bragt dem ind i nutiden med sjove figurer som Beagle, med tankerne på tegnefilmene Radisserne og Baloon dog, som er som at se en ballon hund bare i træ.

Jørn Utzon er i den store verden en af vores mest synlige arkitekter. Med operahuset i Sydney, parlementbygningen i Kuwait City og mange danske projekter f.eks. Romerhusene i Helsingør er Utzon den store formgiver. Det med formgivningen og funktion er også kendetegnet ved de Cognac glas, som Jørn Utzon har designet og som sælges i Fjordbutikken. Æstetisk, funktionelt, ganske enkelt et godt Cognac glas

Splint, dansk lampeserie fra to unge designere. Målet er at skabe noget unikt, noget klassisk og samtidig noget genkendeligt. Vis at du kender, kommer fra, elsker din by Aalborg, Aarhus eller København eller giv en lampe i gave til nogle som har forladt deres fødeby, som et minde om hvor enten de eller du kommer fra. Lamperne er alle 100% produceret i Danmark.

KBM moppesæt blev op gennem 80 og 90'erne solgt i over en milion eksemplarer i Skandinavien inden markedet blev oversvømmet med billige kinesiske efterligninger. KBM er tilbage efter nogle omstruktureringer med de uovertrufne mopper, som stadig anvendes af mange institutioner og rengøringsselskaber. I Fjordbutikken kan du købe de professionelle produkter som privat,

Ulrich natürlich er et tysk firma som producerer miljørigtige, økologiske og vegane rengøringsmidler og vaskemidler. Produkterne er cerificerede efter de strængeste krav. Hver olie stammer fra certificerede europæiske afgrøder, dunkene er fremstillet af nedbrydlige og i forvejen genanvendt plastik og dernæst kommer, at produkterne er testet specielt af tyske miljø- og forbrugsorganisationer med resultatet "Sehr gut". 

Ja, ja jeg skal nok få skrevet noget tekst, men her er i første omgang overskrift og link...

Gallegio bambus tandbørster (Fredericia), flere farver og to bambus tandbørster i børnestørrelse.

Bjarke Ingels 2 Panda træfigurer fremstillet af ArchitectMade. Reference til nyt panda hus i Københavns Zoo.

Edzard har et kæmpestort sortiment af champagnespande, karafler, vinspande og og og .....

Hans Bunde 2 flotte pingviner, træfigurer fremstillet af ArchitectMade.