Mere om vores mærker

Lidt baggrundsviden

Badeanstalten, dansk firma fra Aalborg som i mange år har lavet hudplejeprodukter. Badeanstalten har vokses sig til et professionelt firma, med lækre produkter og flot design og er blevet et kendt og populært "brand". Produkterne fremstilles alle i Danmark og sortimentet er løbende blevet udvidet fra salt og sæbe til mange spændende produkter f.eks. den prisvindende kropsolie Fusionsolie 2:1  

Beaute Pacifique, dansk firma fra Hadsund i Nordjylland som har haft enorm succes med deres unikke hudplejeprodukter. Produkterne kan nu købes i et stort antal lande. Deres A-vitamin natcreme Creme Metamorphique var det første produkt, som med dokumenteret effekt kunne påvise, at rynker kunne reduceres, siden er produktet fuldt op af mange andre også med dokumenteret effekt.

Munkholm, dansk firma med Tina Munkholm fra Holbæk som indehaver. Rene vegetabilske råvarer og helst økologiske er hovedingredienserne i produkterne, men mange af produkterne dufter, det skyldes ikke kunstig parfume, men derimod naturlige æteriske olier som er tilsat. Munkholm laver ikke kun hudpleje produkter, sortimentet indeholder også duftlys, duft diffusere og opvaske- og rengøringsmidler.

Meraki, dansk firma fra Ikast med flere og meget spændende serier af hudplejeprodukter. Hovedparten af produkterne er Organic mærket. Svanemærket og serien PURE er mærket Astma og Allergiforeningens blå mærke.

KBM moppesæt blev op gennem 80 og 90'erne solgt i over en milion eksemplarer i Skandinavien inden markedet blev oversvømmet med billige kinesiske efterligninger. KBM er tilbage efter nogle omstruktureringer med de uovertrufne mopper, som stadig anvendes af mange institutioner og rengøringsselskaber. I Fjordbutikken kan du købe de professionelle produkter som privat,

Ulrich natürlich er et tysk firma som producerer miljørigtige, økologiske og vegane rengøringsmidler og vaskemidler. Produkterne er cerificerede efter de strængeste krav. Hver olie stammer fra certificerede europæiske afgrøder, dunkene er fremstillet af nedbrydlige og i forvejen genanvendt plastik og dernæst kommer, at produkterne er testet specielt af tyske miljø- og forbrugsorganisationer med resultatet "Sehr gut".