GPDR politik

 

Privatlivspolitik og dataindsamling.

Behandling af personoplysninger.

I forbindelse med dit køb hos Fjordbutikken har du i de angivne rubrikker indtastet følgende oplysninger, som også kaldes personoplysninger.

 

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonoplysninger
  • Betalingsoplysninger

 

Oplysninger er nødvendige for håndtering og forsendelse af de varer, som du har bestilt. I forholdt til revision og regnskabsaflæggelse skal FjordButikken ifølge lovgivningen gemme data i 5 år, men derefter bliver alle oplysningerne slettet.

Nogle af oplysningerne bliver vi nødt til at videregive til det fragtfirma, som du har valgt til at levere dine varer. Vi videregiver: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Ingen personlige oplysninger bliver på noget tidspunkt overdraget, gjort tilgængelig eller solgt til en 3-part foruden ovennævnte.

 

Samtykke til behandling af personoplysninger.

Vi udsender nyhedsbreve til vores kunder, men kun hvis du aktivt har tilmeldt dig dette. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så har du givet samtykke til, at vi må sende dig e-mails med nyhedsbreve. Vi gemmer din e-mailadresse, så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Når du opsiger nyhedsbrevet, så sletter vi også din e-mailadresse til nyhedsbrevet.

 

Datasikkerhed.

Dine personlysninger, som vi modtager når du afgiver din bestilling eller e-mailadresse du afgiver ved tilmelding til nyhedsbreve, dem behandler vi sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.  

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. 

Vi har indgået en såkaldt tredjepartsaftale med QuickPay, som forestår betalingsoverførslen i forhold til NETS og dermed alt omkring pengetransaktioner. QuickPay og NETS er godkendte databehandler, hvilket er både din og vores garanti for at reglerne om personoplysninger bliver overholdt. 

 

Oplysning, indsigelse, dataportabilitet og sletning.

Du kan altid kontakte Fjordbutikken og hos os er det Poul Smidt, som ansvarlig for datasikkerhed, og du kan få oplyst hvilke af dine personoplysninger, som vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til info@fjordbutikken.dk

Såfremt vi ligger inde med forkerte oplysninger, f.eks. hvis du skifter e-mail udbyder, kan du altid skrive ind og få rettet oplysningerne. På samme måde kan du få bekræftet og få udleveret de oplysningerne vi ligger inde med i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring af dine oplysninger eller har et ønske om dataportabilitet, så skriv gerne på ovenstående e-mailadresse. 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Hvis du er tilmeldt og modtager vores nyhedsbrev, men ønsker at trække dit samtykke tilbage, så kan det til enhver tid ske ved, at du trykker på det link, som altid er en del af nyhedsbrevet, hvor der står ”Frameld nyhedsbrev”. Du behøver derfor ikke personligt, at kontakte FjordButikken.dk for at få slettet dig fra listen over nyhedsbrevsmodtagere.

Hvis du ønsker at klage over Fjordbutikkens behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 København, telefon 3319 3200. Du kan også skrive på en e-mail til dt@datatilsynet.dk


Cookies.

Der lagres ikke personfølsomme oplysninger i en cookies, men oplysninger om din adfærd på et website, eksempelvis brugernavn til login, som din computer kan huske næste gang du besøger samme hjemmeside.

En cookie er således en tekstfil, der sendes til dit browser på din PC fra en webserver, og den lagres på din egen computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til, at at genkende din computer. En cookue kan ikke indeholde en virus og den er derfor ikke farlig for din computer.

På Fjordbutikken.dk anvendes cookies alene med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt for dig som muligt.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Der er forskellige måder at slette cookies på, men bruger du Internet Explorer, så slettes cookies under menuen "Funktioner", "Internetindstillinger", "Slet cookies".