FableWood, Henny the chicken, 9-12 cm

299,00 DKK 279,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Henny the chicken, Pick-me-up.

Denne serie fra danske FableWood består af fem små og fem store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. Dyrerne i serie er alle 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel og dyret er formet næsten som en kugle der står ovenpå underdelen kan drejes i alle mulige retninger. 

Alle figurerne også Henny the chicken har bevægelige dele. Du kan dreje Henny i alle retninger og hendes fjer er sat fat med en kraftig elastik, så de kan lægges ind til kroppen eller stritte frit ud til siderne, så Henny får det helt rigtige udtryk. Henny er den omsorgsfulde hønemor som tager sig alle, hun tager sig ikke kun af sin egen kylling - hun viser også omsorg for alle, der har brug for et ekstra kram eller opmuntring. Hver dag, når du ser på hønsene, vil de minde dig om, hvor vigtigt der er at tage sig af dem man har kær. 

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Ask og amerikansk valnød. For hver eneste figur som bliver solgt bliver der doneret et beløb til Eden Reforestation Projekt, således at tre nye træer kan planes. Note: Da træet ikke er sorteret efter farver og åretegningerne helt naturligt er meget forskellige, så kan Henny se forskellig ud i forhold til det billed som vises her. 

Størrelse: 9 x 12 x 10 cm afhængig af hvordan du drejer figurern. Figuren vejer ca. 150 gram.