Meraki, Multi-Surface Spray 490 ml spray

125,00 DKK 89,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Meraki, Multi-surface rengøringsmiddel.

Multi-surface sprayen fra Meraki er hverdagens rengøringshelt til dit hjem. Når du skal have gæster og du er sent ude, så brug denne spray til en hurtig rengøring. Sprøjt på overflader og tør hurtigt over og produktet efterlader en let blandet blomster- og citrusduft.

Anvendelse til alm. rengøring: Sprøjt Meraki sprayen på overflader alt fra bordplader i rustfrit stål til dit spisebord, dørhåndtag og vask og tør af med en blød klud.

Anvendelse i køkken: Multi-Surface spray er med sin affedtende effekt særdeles ideel til dit køkken for at du kan opretholde en god hygiejne efter tilberedning og tilberedning af mad. Spray blot på overfladen og tør af med en blød, fugtig klud. Velegnet til alle vaskbare overflader. Duft: En blandingsduft bestående af blomster og citrus.

Indhold: 490 ml i flaske med spray.

Emballage: Denne information oplyses da nogle genbrugspladser har affaldssortering ned på plasttypeniveau og i så fald er plastikflaske af typen PET og spray af typen PP. Alternativt skruer du sprayen af flasken og smider delene i din plast-genbrugscontainer.

Mærkning: Produktet er som rengøringsmiddel faremærket med en rød firkant med et udråbstegn.