Meraki duftlys, Sandcastles and Sunsets, 35H brændetid

Meraki duftlys / vokslys i rødligt glas.

Stort med brandtid: 35 timer.

Ny duft fra Meraki kaldet Sandcastles and Sunsets.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

149,00DKK 119,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Stort duftlys Sandcastles and Sunsets

Meraki vil med beskrivelsen Sandcastles and Sunsets i duftlyset lede vores tanker hen på sandstrande, fugtigt sand og solnedgange. Duften i diffuseren er sammensat af flere dufte, så det er ikke umiddelbart muligt at fremhæve enkelte karakteristiske duftnoter.

Meraki er et dansk firma med hovedsæde i Ikast. Meraki har specialiseret sig i hudplejeprodukter, sæbe, creme, shampoo og meget andet, men Meraki har også valgt at indføre duft diffusere og duftlys i deres sortiment.

Meraki duftlys giver en særlig og markant duft i rummet. Du kan tænde for lyset før gæsterne kommer og slukke det igen, når du finder at rummet har den rigtige duft. Det vil forekomme naturligt at bruge denne diffuser i badeværelset, i soveværelset, i udestuen eller de steder hvor du vi skabe lidt ekstra hygge og atmosfære som indbyder til afslapning. 

Duftlysets duft virker når du åbner for lyset kraftig, men når den første koncentrerede duft har lagt sig vil duft opleves mere mild. Som før nævnt er duften vanskelig at definere men indtrykket giver noter af lidt roser, patchouli men samtidig en snert af lidt frisk citrus duft uden at den på nogen måder er gennemtrængende.

Duftoplevelse: Vi oplever dufte forskelligt og vores anmeldelse vil helt sikkert afvige fra den måde du oplever duften. Vi dufter forskellige ting og hvad jeg opfatter som karakteristisk kan du måske ikke dufte og omvendt. Denne duft er imidlertid af en ”styrke” og sammensat på en måde, så alle som udgangspunkt kan dufte den. Nogle dufte kan helt forsvinde simpel hen fordi du efter et stykke tid ikke længere kan opfatte dem, men de er der stadig, andre dufte forbliver mere konstante og kraftige. Denne duft vil de fleste opleve som frisk og afslappende.

Indhold: 220 gram i rødligt glas. 

Note: Duftlyset fra Meraki indeholder Lonalool, som kan udløse allergisk reaktion. Indeholder parfume (Lonalool, Eugenol, Citral, Citronellol)

Fremstillet i Kina for danske Meraki.

Links: Er du faret vild, så klik her og kom tilbage til de mere end 100 forskellige produkter vi har i vores Meraki sortiment. Er du på jagt efter Duftlys, så kan du finde alle vores diffusere fra både Meraki og Munkholm ved klik på link til duftlys.