Keramik hus, Blå, 24 cm fra Det Gamle Apotek

Det Gamle Apotek, Keramik hus, blå, 24 cm | Nr.4845

Det Gamle Apotek.

Keramikhuse til pynt med eller uden lys.

En god gaveidé som skaber hygge.

Køb i sikker og e-mærket dansk webshop. 

219,00DKK 175,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Lyshus, keramik hus, blå, 4 vinduer

Det Gamle Apotek står bag denne serie af keramik huse eller lyshuse til fyrfadslys. Inspirationen til husene er alle hentet fra den indre by, måske en sidegade til Nyhavn, måske fra havnefronten i en helt anden havneby. Husene kan stå alene eller sættes vilkårligt sammen. Husene er lavet i samme størrelsesforhold, så uanset dit valg, så kan dit hus engang få en nabo, måske på et tidspunkt en hel række - alle husene passer sammen.

Huse til fyrfadslys er en smuk og unik måde at skabe hygge og stemning i ethvert rum. De smukt-designede keramikhuse giver dem et elegant og tidløst udseende. Med forskellige former, størrelser og farver kan man finde det perfekte keramikhus til enhver smag. Hvert hus er omhyggeligt udført med detaljer som små vinduer og døre for at give en realistisk fornemmelse af et lille hjem.

Serie: Nautical House – Husene findes i flere størrelsesskala, dette to etager blå keramikhus er i "stor skala" og i denne serie er de keramiske huse typisk 20-25 cm høje.

Titel: Det Gamle Apotek, Nautical House, Ceramic Blue.

Mål: HBD: 24 x 11 x 7 cm.

Farver og lys: Blå hus med rødbrune tagsten. Keramikhuset har på bagsiden af det keramiske lyshus er der en stor åbning, så du kan placere et fyrfadslys i lys husets bund. Du kan også vælge en lille LED lyskæde, som ved juletid kan købes for omkring kr. 20,- og har du flere huse, så kan den samme lille lyskæde måske gå fra hus til hus.

Keramiske huse og udendørs brug.

Husene fra Det Gamle Apotek er udført i ler og efterfølgende er de brændt og glaseret på alle sider med ikke på kanten i bunden. I praksis betyder det, at der kan trænge vand i husets sokkel og ved frostvejr vil der opstå facadesprængninger, præcist på samme måde som med et almindeligt hus, men her vil huset sandsynligvis revne. Vi vil ikke fraråde at husene stilles udenfor i sommerhalvåret, modsat kan vi ikke garantere, at det ikke over tid vil blive skadet.

Advarsel: Placerer du et fyrfadslys i huset med fyrfadslys, så bliver det varmt, men huset kan holde ti varmen. Men placer altid huset på et brand og varmesikkert underlag, så underlaget ikke bliver overophedet eller går i brand. Pas også på børn og pilfingre så de ikke bliver forbrændt.

Spred glæde med et keramikhus.

Et hus til fyrfadslys er en perfekt gave til enhver festlig lejlighed såsom en indflytterfest eller fødselsdag. Vælg den farve og form, som du synes repræsenterer gavemodtageren bedst og glæd modtageren med et lille kunstværk. Du kan vælge det hus, som kommer tættest på modtagerens eget eller vælge et keramikhus i deres yndlingsfarve. Der er mange forskellige designs, så du har forskellige muligheder at vælge fra.

Keramikhuse kan mikses på kryds og tværs, afhængig af hvilken stil man kan lide. Du kan vælge at have alle samlet i et rum eller spredt rundt omkring i stuen, køkkenet og kontoret. Det er meget individuelt, hvad man kan lide, og der er mange muligheder for at personliggøre sit hjem. Nogle vælger kun at have et enkelt hus stående mens andre elsker at sammensætte forskellige farver og designs. Måske gaven bliver starten på en lille samling? Uanset hvad, så er keramikhusene smukt dekoreret og skaber en hyggelig og nostalgisk atmosfære i hjemmet, så du kan giv en gave som passer ind i de fleste hjem.