ChiCura, Spinning Giraffe, Small

Dansk Design af ChiCura.

Benene ruller og den store kugle drejer når Giraffen skubbes frem eller tilbage.

For hvert solgt produkt plantes et nyt træ.

Køb i e-mærket dansk webshop. 

349,00DKK 269,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Small Spinning Giraf fra ChiCura | Roterende kugle.

Spinning Family består alle af små finurlige træfigurer af dyr, som hver især symboliserer noget forskelligt. Giraffen repræsenterer den naturlige verden. En slags åndelig opvågning. Den symboliserer intuition, ro, medfølelse, seksualitet, stolthed og unikhed. At kunne omfavne sin unikhed. Giraffens spirituelle budskab er, at kunne være i stand til at finde et nyt perspektiv på situationer i dit liv. At se tingene fra en anden synsvinkel. Dette er grundet giraffens lange hals, som netop gør at de ser alt i et andet perspektiv.

Træfiguren indeholder endnu et symbol, nemlig den roterende kugle på giraffens ryg som drejer rundt når den skubbes frem. Den roterende kugle er en daglig reminder om, at vi alle sammen bærer en del af ansvaret for, at de kommende generationer også kan have glæde af moder jord. At vores valg og handlinger påvirker både dyr og natur. Vi ønsker at påvirke jorden i en positiv retning og gøre gavn frem for udnyttelse.

Design: Søren Graversen.

Størrelse: 6,9 x 10,6 cm.

Betegnelse: ChiCura, Spinning Giraf, Small, Style no. CW1207, Eg.

Bæredygtigt materiale: Når der produceres møbler, bordplader og andet, så er der sket en holdningsændring og flere producenter vælger i dag udelukkende at anvende egetræ fra bæredygtig produktion. Uanset hvor omhyggelig fabrikanterne er, så dannes der fra enhver produktion affaldstræ som normalt vil blive kasseret, men det er netop dette bæredygtige affaldstræ som svanen og de andre ChiCura træfigurer er fremstillet af.

Foruden dette tiltag, så plantes et træ for hvert solgt produkt i samarbejde med organisationen "One Tree Planted".