ArchitectMade, Hans Bunde, Pingvin, H: 26 cm

Pingvin i bøgetræ, H: 26 cm
999,00 DKK 819,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

ArchitectMade, 26 cm træ pingvin

En pingvin er en sjælden og smuk fugl, men i Hans Bundes karakteristiske klare, yndefulde linjer med en simpel udformning udtrykkes pingvinens identitet gennem en glat sort "jakke". Denne majestætiske fugl blev oprindeligt designet i 1954, men den blev aldrig sat i produktion. Den oprindelige tanke var at kombinere kærligheden til sine søstre med hans facination af pingviner.

Idé og design: Hans Bunde er uddannet sølvsmed og det er i den forbindelse hans arbejder er kendte. Men Bunde var også en nysgerrig person, som elskede at prøve med kræfter i andre materialer, men det skete ikke i forbindelse med hans arbejde, det foregik derhjemme. Pingvinen er resultatet af "hjemmearbejdet" og derfor kom figuren ikke længere. 

Højde og materiale: Træ pingvinen måler 26 cm og dette er den største i serie med 3 størrelser. Figuren er fremstillet i bøgetræ. I samme serie findes en 12 cm pingvin kaldet "mini" og en 18 cm pingvin kaldet lille.

Levering: ArchitectMade figurerne leveres i de dekorative hvide æsker, som med et godt indlæg beskytter figurerne under transporten. FjordButikken sikrer med en ekstra kasse, at figuren kommer sikkert frem. 

Pleje: Du kan tørre overfladen af med en tør blød klud og ønsker du at give overfladen lidt mere glød og dybde, så kan du tørre den over med en træbalsam.

Note: Gratis gaveindpakning, du markerer blot med et kryds.