ArchitectMade, Bjarke Ingels, stor Panda, H: 15 cm

Træfigur, design af Bjarke Ingels H: 15 cm
1.299,00 DKK 959,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Panda bjørn fra ArchitectMade

København Zoo fik i 2019 to kæmpe pandaer til det nyopførte og prisbelønnet flotte anlæg. Det nye panda anlæg er designet af Bjarke Ingels Group (BIG) med udgangspunkt i det kinesiske yin-yang symbol. Pandahuset afviger ikke kun i form fra andre huse, men er skabt både for at give pandaerne så ideelle forhold som muligt, men også for det personale og publikum som besøger anlægget. 

Panda træfigurerne er ligeledes designet af Bjarke Ingels og fås i to størrelser, hvor begge kan rotere overkroppen, samt har bevægelige arme og ben. 

Størrelse: 15 cm (højde) x 10 cm. Den lille panda måler 10 cm i højden.

Materiale: Valnødtræ og ahorntræ.

Design: Bjarke Ingels

Pleje af træfigur: Træbjørnen, panda er fremstillet i naturlig ægte træ som efterfølgende ikke er blevet behandlet. Du kan pleje træfiguren ved almindelig aftørring med tør klud og skal den have lidt mere glød og dybde så kan du tørre den over med en træbalsam med bivoks. Har træfiguren fået pletter eller mærker kan du slive den let med finkornet sandpapir, hust altid at slibe i årernes retning.

Panda træfiguren er fremstillet af ArchitectMade.

Vi har nu kun 2 stk tilbage på vores lager

Vil du læse mere om projektet Panda-huset i København Zoo? http://schonherr.dk/projekter/pandaanlaeg-zoologisk-have-koebenhavn/