ArchitectMade

Gratis og usædvanlig flot gaveindpakning

Hans Bølling, Kristian Vedel og Paul Anker Hansen

ArchitectMade er firmaet, som har gjort det muligt at købe de gode danske klassikere og nogle virkelige design ikoner fra blandt andet Hans Bølling, Kristian Vedel og Paul Anker. Produktionen var indstillet i mange år, men med de gamle tegninger som produktionsgrundlag kan ArchitectMade nu producere nye træfigurer.

Note: Vi tilbyder dig billig fragt, så vælger du f.eks. levering til en GLS Pakkeshop nær dig, så koster det bare kr. 39,- og varerne er fremme i løbet af 2-3 dage.

 

Hans Bølling

En af de mest ikonsike og berømte figurer er uden tvivl Anden og Ællingen fra Hans Bølling, men arkitekten bag det hele Hans Bølling har også tegnet Strit, Den lille Havfrue, Optimisten og Pessimisten. Vi du kun se Hans Bøllings produkter så klik her.

Hans Bølling Discus

i 1961 tegnede Hans Bølling Discus serien og 2017 har ArchitectMade genoptaget de "gamle" figurer og producerer dem igen efter de oprindelige tegninger. Serie med de fire fugle i fyrretræ er delvis bemalet. Hans Bølling har med Discus valgt, at kun en del af fuglens fjerpragt skal males for, det hans idé, at træets naturlig skønhed skal komme til udtryk med åretegningen.

Kristian Vedel, Bird

Kristian Vedel er en af de største og mest prisbelønnede danske arkitekter kendt for sit refinerede design af møbler og andre arbejder, men specielt træfigurerne i serien Bird fra ArchitectMade. Kristian Vedel designede Bird træfuglene allerede i 1959 og fuglene er i dag klassikere.

Gaveindpakning

Vil du gerne give en gave, så sæt et kryds ved indpakning, når du har bestilt dine figurer, så laver vi en rigtig flot gave indpakning ganske gratis og flot, ja - flottere end i noget butik. Indpakningen er en stor del af gaven, så når du har gjort dig umage med dit valg af træfigur, så skal vi naturligvis også gøre os umage med indpakningen.