ArchitectMade | Træfigurer, trædyr og træfugle - en god gaveidé

ArchitectMade udgår og alt skal væk

Alle ArchitectMade figurerne har været nedsat de sidste par måneder og nu sætter vi de sidste figurer ned til en uhørt lav pris, så vi kan få tømt hylderne og få plads til andre varer. Firgurerne er ikoniske og vi elsker dem, men hver ting har sin tid og derfor udgår agenturet med et lille vådt øje fra vores side. Derfor holder vi en lille afstedsfest hvor de sidste varer sælges uhørt billigt.

ArchitectMade har nogle af de mest ikoniske træfigurer i sortimentet, som omfatter Hans Bølling, Kristian Vedel, Paul Anker Hansen, Bjarke Ingels, Hans Bunde og flere andre. Træfigurer, trædyr og træfugle er et særligt dansk og skandinavisk fænomen og vi elsker de udtryksfulde træfigurer og derfor er de oplagte som gode gaveidéer til mange forskellige anledninger. 

Hans Bølling, træfigurer

Et par af de mest ikoniske og berømte figurer er uden tvivl Anden og Ællingen fra Hans Bølling, men arkitekten bag det hele Hans Bølling har også tegnet flere andre trædyr og træfugle. Det mest fantastiske er at figurerne er designet i 1950'erne og har altså mere end 60 år på bagen.

Kristian Vedel, Bird

Kristian Vedel er en af de største og mest prisbelønnede danske arkitekter kendt for sit refinerede design af møbler og andre arbejder, men specielt træfigurerne i serien Bird fra ArchitectMade, som stammer fra 1959. 

Gaveindpakning af træfigurer

Vil du give en gave, så sæt et kryds ved indpakning, når du har bestilt træfigurerne, så laver vi en rigtig flot gave indpakning ganske gratis og flot, ja - flottere end i noget butik. Indpakningen er en stor del af gaven, så når du har gjort dig umage med dit valg af træfigur, så skal vi naturligvis også gøre os umage med indpakningen.