ArchitectMade | Træfigurer, trædyr og træfugle - en god gaveidé

ArchitectMade, Dansk design

Det er nu præcist 10 år siden, at Fjordbutikken blev forhandler af ArchitectMade figurerne og mange figurer er blevet pakket ind i gavepapir med bånd og sløjfe. Det gør vi stadig, så du kan give en supersmuk flot pakke med et fantastisk indhold.

ArchitectMade har nogle af de mest ikoniske træfigurer i sortimentet, som omfatter Hans Bølling, Kristian Vedel, Paul Anker Hansen, Bjarke Ingels, Hans Bunde og flere andre. Træfigurer, trædyr og træfugle er et særligt dansk og skandinavisk fænomen og vi elsker de udtryksfulde træfigurer og derfor er de oplagte som gode gaveidéer til mange forskellige anledninger. 

Nogle af ArchitectMade træfigurerne blev første gang produceret tilbage i 1950'erne, men flere har ikke været på markedet i mange år indtil ArchitectMade tog initiativet til at genstarte produktionen i samarbejde med de arkitekter og designere, som oprindeligt udviklede de flotte træfigurer. 

Hans Bølling, træfigurer

Et par af de mest ikoniske og berømte figurer er uden tvivl Anden og Ællingen fra Hans Bølling, men arkitekten bag det hele Hans Bølling har også tegnet flere andre trædyr og træfugle. Det mest fantastiske er at figurerne er designet i 1950'erne og har altså mere end 60 år på bagen.

Kristian Vedel, Bird

Kristian Vedel er en af de største og mest prisbelønnede danske arkitekter kendt for sit refinerede design af møbler og andre arbejder, men specielt træfigurerne i serien Bird fra ArchitectMade, som stammer fra 1959. 

Gaveindpakning af træfigurer

Vil du give en gave, så sæt et kryds ved indpakning, når du har bestilt træfigurerne, så laver vi en rigtig flot gave indpakning ganske gratis og flot, ja - flottere end i noget butik. Indpakningen er en stor del af gaven, så når du har gjort dig umage med dit valg af træfigur, så skal vi naturligvis også gøre os umage med indpakningen.