Store refill dunke med vaskemiddel til vaskeriet og storvask.

Til vaskeriet, bofællesskabet og den store familie tilbyder vi vaskemiddel i store dunke med op til 25 liter, hvilket svarer til mere end 800 vaske pr. dunk ved korrekt dosering. Dette gælder for Ulrich natürlich normal vaskemiddel, som er fremstillet i Tyskland og ECO certificeret efter de førende standarder. Kontakt os for levering, da dunke af denne størrelse ikke kan sendes med Postnord eller GLS, hvorfor vi benytter os af bud. Vi kan ikke tilbyde levering i hele Danmark.  

Vi kan også tilbyde Svanemærket vaskemiddel i dunke fremstillet i Danmark. Flere boligforeninger får med jævne mellemrum leveret en palle ved døren til vaskehuset.   

 

 

Bæredygtig løsning

I forhold til miljø og bæredygtighed sættes det mindste aftryk ved anvendelse af store dunke, så der spares emballage i form af færre dunke eller flasker dertil kommer låg, klistermærker og transport. Hvad angår Ulrich natürlich produkterne er de koncentreret, så der skal bruges mindre vaskemiddel for at opnå samme effekt som andre mærker.

Klistermærker på dunke

Ulrich natürlich er en mindre producent på det store marked for vaskemidler, så antallet af dunke med 5, 10 eller 25 liter som produceres er ikke stort nok til, at der bliver trykt farverige danske etiketter. De originale tyske etiketterne på dunkene er suppleret med danske. Ja, etiketterne kan godt sidde en smule skævt, forklaringen er måske den, at de er sat med håndkraft på et "beskyttet arbejdssted" i Tyskland.

Indholdstoffer generelt 

Ulrich natürlich rengørings- og plejemidler består af effektive fornybare råstoffer. De indeholder ingen fosfater, petrokemiske stoffer, optisk hvidt, duft- eller farvestoffer, aggressive syrer, klor eller salmiak, og de er biologisk nedbrydelige.

Emballage, flasker og dunke

Ulrich natürlich forsøger aktivt at forholde sig til emballage problematikken, idet der næsten udelukkende leveres produkter i polyethylen emballage, der kan genopfyldes mange gange. Ulrich anbefaler, at man køber store dunke og montere disse med pumpe eller tappehane, alternativt så køber du en flaske med 1 liter og bruger den til genfyldning (refill) fra f.eks. en 5 liters dunk. Ved brug på den beskrevne måde med refill eller pumpe reduceres emballage betydeligt. Dunkene og flaskerne er mærket PE-HD og kan afleveres på genbrugspladsen eller i returcontainer for plastik.