Det største udvalg af økologiske vaskemidler.

Vores sortiment af bæredygtige og økologiske vaskemidler er stort hvilket er muligt takket være vores tyske leverandør Ulrich natürlich. Sortimentet tæller flere end 30 forskellige vaskemidler herunder midler til uldvask svedigt arbejds- og sportstøj. 

Indholdsstoffer - Ulrich natürlich

Ulrich natürlich udvikler og producerer så bæredygtige produkter, som det er muligt men sikrer samtidigt at vaskemidlerne er effektive og så skånsomme for miljøet som muligt. Ulrich fremhæver selv, at produkterne skal være fremstillet af fornybare råstoffer og uden petrokemi. De fleste er Nature Care Product certificeret, der stiller høje krav til indholdet. - De fleste produkter er vegan, og ingen er testet på dyr.

Mælkesyre i vaskemidler

I det meste af Danmark har vi et højt eller meget højt indhold af kalk i vores brugsvand. Vi vasker således tøj i kalkholdigt vand og en del af kalken aflejres på varmelegemet i vaskemaskinen og rester kan sætter sig i tøjet. Der er kun en måde at undgå dette på og det er ved at tilsættes mælkesyre i vaskemidlet. Mælkesyren binder kalken, vandet og vasketøjet bliver blødere og så skal du ikke kompensere for kalken ved at bruge mere vaskemiddel. Ulrich er den eneste producent, som anvender mælkesyre i vaskemidlerne.