Vaskemiddel, økologisk

Ulrich natürlich fremstiller bæredygtige økologiske vaskemidler af lokale råvarer hvor hovedparten stammer fra Tyskland. I vaskemidlerne indgår der således ikke længere palmekerneolie og andre olier transporteret fra Asien til EU. Produkterne er samtidig drøje i brug hvilket sparer på CO2 regnskaber, læs mere under produkterne.  

Økologiske vaskemidler i koncentreret form.

Ulrich natürlich bestræber sig på at lave vaskemidlerne drøje. Det betyder, at en flaske med 1 liter vaskemiddel til normal vask indeholder nok vaskemiddel til 33 maskinvaske. Ved at lave vaskemidlet drøjt, så spares store mængder emballage og det gælder alt lige fra labels, låg, flasker og papkasser foruden transport hvor færre flasker og dunke skal køres rundt til forhandlere og kunder. Emballage og transport påvirker vores CO2 regnskab, så her kan vi alle gøre en lille forskel. 

Refill 5 liter vaskemidler i dunk.

Du kan købe vaskemidler i én liters flasker, hvor flaskens hul er så stort, at du uden problem kan genfylde flasken med indholdet fra den større 5 liters dunk. Refill giver rigtig god mening for 5 liter vaskemiddel er enten 5 flasker med 5 låg og 5 etiketter eller bare en enkelt dunk. Du sparer penge og er med til at reducere vores CO2 aftryk. Læs mere om refill dunke med 10 og 25 liter, som bruges af familier med stort vaskebehov, institutioner, fælles vaskerier med flere.   

Vaskemiddel med mælkesyre.

Ulrich natürlich fremstiller som den eneste producent i Europa mælkesyre og det tilsættes de fleste af Ulrich egne vaskemidler. Fordele er store for ved tøjvask frigøres noget af kalken fra vores kalkholdige vand og det sætter sig dels på vaskemaskinens varmelegeme eller som små hvide flager på vores tøj. Men vasker du med vaskemiddel med mælkesyre, så bindes kalken i vandet og bliver skyllet ud. Resultatet er blødere tøj og en vaskemaskine uden aflejringer af kalk. Mælkesyre er relativ dyr og i markedet hvor priserne for vaskemidler er stærkt konkurrence præget, så sparer de store producenter mælkesyren bort.

Indholdsstoffer.

Alle Ulrich natürlich produkterne er fremstillet af fornybare råstoffer og er fri for petrokemi (raffineret olie fra undergrunden) og alle indholdsstofferne er biologisk let nedbrydelige. Vaskemidlerne indeholder ingen farlige stoffer og derfor er der ingen krav om fare- eller sikkerheds bemærkninger, som du ofte ser på vaskemidlerne i supermarkederne. Vaskemidlerne er som tidligere omtalt fremstillet uden palmeolie men også uden duftstoffer, optisk hvidt og enzymer. 

Produkterne er vegane og udviklet uden dyreforsøg.

Læs det med småt.

Prisen på vaskemiddel skal oplyses både som pris pr. enhed, altså hvad koster en flaske men da flasker og æsker med faste og flydende vaskemidler og snesevis af størrelser kræves det, at forhandlere skilter med prisen pr. vask. Her er et eksempel på, hvad prisen er på et enkelt Ulrich natürlich produkt i forskellige pakkestørrelser. Udgangspunktet er Ulrich natürlich vaskemiddel til normal vask

Kr. 2,70 (pris/vask), 1 liter flaske til 33 vaske, pris kr. 89,-

Kr. 2,21 (pris/vask), 5 liter dunk til 165 vaske, pris kr. 365,-

Kr. 1,97 (pris/vask), 10 liter dunk til 330 vaske, pris kr. 650,-

Kr. 1,76 (pris/vask) 25 liter dunk til 825 vaske, pris kr. 1450,-

Tjek disse priser med priserne i supermarkedet....

Vaskemidler til uldvask.

Naturlige uldfibre adskiller sig fra mange andre textiler, se produkter for uldvask, lanolin, Kashmir og andre.