Sportsvaskemiddel, 1 liter (Actifresh) fra Ulrich natürlich

Ulrich natürlich, sportsvaskemiddel, 1 liter

Sportsvaskemiddel med deo effekt.
110,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Sportsvaskemiddel og svedigt arbejdstøj

Navn: Ulrich natürlich, vaskemiddel actifresh med deo-effekt.

Indhold: 1 liter.

Actifresh vaskemidlet har en vaske-deoeffekt, der er god til aktive mennesker som dyrker sport, arbejder hårdt eller til dem som let kommer til at svede. Sved er forskellige og nogle svedlugte er vanskelige både at dække og vanskelig at vaske ud af tøjet. Zink i form af zinksalt modvirker lugten ved at sørge for at bakterierne ikke kan trives og dermed lave svedlugten. Actifresh forebygger lugten og derfor er det en stor fordel, at du vasker tøjet i sportsvaskemidlet for at få den fulde deoeffekt indarbejdet i tøjet. 

Vaskemidlet indeholder mælkesyre, så du skal i forhold til dosering ikke tænke på om din brugsvand er blødt eller hårdt. Du kan anvende sportsvaskemidlet ved temperaturer mellem 30 og 95 grader. Hvis tøjet er meget beskidt, så anbefales det at behandle det med en af pletfjernerne, se de relaterede produkter vist herunder. 

Vask økologisk med Ulrich natürlich for produktet indeholder udelukkende fornybare råstoffer, der er godkendt til Nature Care Product certifikatet. Disse produkter er let biologisk nedbrydelige og dermed meget miljøvenlige. Produktet er vegan.

Kort om fordeleene ved dette produkt.

  • Forebygger ubehagelig lugt med deoeffekt.
  • Sportsvaskemiddel og svedigt arbejdstøj.
  • Anvendelse af fornybare råstoffer af høj kvalitet.
  • Med mælkesyre, der reducerer kalkaflejringer i vaskemaskinen.
  • Uden palmeolie, optisk hvid og enzymer.
  • Øko-certificering og vegan.
  • Mulighed for refill fra 5 liters dunk.

Dosering:

Der anvendes til en standard maskinvask med 4,5 kg tørt vasketøj kun 30 ml sportsvaskemiddel og det er uafhængigt af vandets hårhedsgrad på grund af mælkesyren som produktet indeholder.  

Pris pr. vask:

Når du sammenligner prisen på sportsvaskemidler, så være opmærksom på produkternes drøjhed hvilket vil sige hvor meget vaskemiddel skal der bruges til en standard vask. Ulrich natürlich produkter er koncentrerede og derfor skal du kun bruge 30 ml. 

1 liter rækker til 33 vaske. Pris kr. 110,-. Pris pr. vask kr. 3,33.

5 liter rækker til 165 vaske. Pris kr. 500,-. Pris pr. vask kr. 3,03.