Udløbshane til 5 og 10 liter dunke

Udløbshane til 5 og 10 liter dunke

125,00 DKK 95,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Ulrich natürlich udløbshane

Når du vælger en af refill dunkene med 5 eller 10 liter fra Ulrich natürlich, så kan du bruge dunkene på tre forskellige måder afhængig af plads, ønsker og lidt dit temperament.

Ønsker du at bruge din dunk som refill fra dunk til 1 liters flaskerne, så har flaskerne et stort hul i toppen og det betyder, at det er relativt let, at hælde vaskemiddel fra en 5 eller 10 liters dunk over i en 1 liters flaske, det kræver blot en rolig hånd. Stil flasken på et plant underlag og hæld så forsigtig vaskemidlet over.

Du kan også bruge refill direkte som de er. Du kan til 5 og 10 liters dunken købe en trykpumpe også kaldet en doseringspumpe, som giver præcist den mængde som er nødvendig. Du erstatter blot låget med pumpen. Gevindet i de to størrelser af dunke er ens, så samme pumpe kan anvendes.

Endelig kan du vælge denne udløbshane som også erstatter låget. I udløbshanens låg er der en lille drejepind, så vaskemidlet løber stille og roligt ud. Du skal efter montering af udløbshanen lægge dunken ned f.eks. i et skab, så dunken er gemt.

Udløbshanen passer kun på dunkene med et indhold med 5 eller 10 liter.

Relaterede produkter