Seasalt, Kur te

Grøn Te den tidligere Kur Te

Omtalt og testet i alverdens magasiner og brevkasser.

Denne grønne te er slankende, helsebringende og er samtidig effektiv som udrensningste. Teen hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og fedt, som kan ophobes i de ydre væv. Teen frisker huden op og kan modvirke cellulite samt ophobning af væske i kroppen.

Tilbud: Klik på "pil ned" til højre for prisen, så får du mulighed for at få en mængde rabat. 

Indhold
Æske med 7 breve.

Tilberedning
Tilberedes som en almindelig kop te i varmt vand, trækker i 3-5 min og drikkes helst ikke senere end til frokost. Teen er sartgul aromatisk og smager delikat og meget neutralt. Teen kan også afkøles og drikkes kold.

Kur-te renser ud gennem fordøjelsessystemet og giver typisk et vægttab på 3-4 kg på 14 dage. Drik teen som slanke/udrensende te drik den hver anden dag før middag til de 7 breve er brugt.

Teen kan også drikkes efter behov ved træg mave, idet den virker udrensende 10-12 timer efter indtagelse.

Indholdet af Hvidtjørn virker kolesterol sænkende og letter lidt på humøret samtidig er hvidtjørn kendt for sin hjertestyrkende effekt.

Ginseng er en ren energi giver og det er praktisk når man renser ud, da det godt kan trætte lidt at kroppen bruger energi på processen. Samtidig er ginseng kendt for at lindre lidt på stive led og ledsmerter.

Den Grønne te (Kur-teen) anbefales ikke til gravide og kvinder der ammer, ligesom ginseng produkter normalt ikke anbefales til personer med epilepsi.

Teen indeholder bl.a.:
Ginseng
Sennes

Hvidtjørn
DKK 37,50 DKK 55,00