Saltkværn og peberkværn

Unika Salt og Peber

Ønsker du en helt speciel gave eller skal du give en gave, som skal være noget særlig. Saltkværn er set før, det samme er peberkværn, men en saltpingvin og en Peberfugl er nyt. Et par unge danske designere har lavet en unikt sæt bestående af en salt- og peberkværn i det smukkeste natur træ. Læs mere under produkterne.

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Salt og Peber sæt

Saltkværnen eller saltpingvinen er designet af Jens Ivan Christoffersen og Peberkværnen eller Peberfuglen af Sven Erik Tonn-Petersen. Begge kværne er monteret med dansk patenteret kværn i bunden, en for salt og en anden for peber. De to figurer er så unikke og befinder sig i et område mellem pynt og funktion, så med andre ord funktionelt, unikt og smukt bordpynt.

Vi er i Fjordbutikken kendt for vores helt unikke gaveindpakning, så skal du bruge dette unikke salt og pebersæt som gave, så sæt et kryds ved gaveindpakning, så kvitterer vi med en pakke med fint papir, gavebånd og noget særligt pynt som matcher. Det er ikke kun pakkens indhold som skal være unikt, det skal indpakningen også, for den er en del af gaven.

Snurretoppene, som også stammer fra det danske design omkring Spring Copenhagen er vist her som en alternativ gave til Salt- og Peberkværnen