Pletfjerner økologisk pletfjerner 8 x 1 kg

Ulrich natürlich pletfjerner og blegemiddel

Vaskemiddel til pletfjerning - Effektiv til stofbleer.

Til forbehandling af pletter og blegning af hvidt og farveægte vasketøj. Består af natriumpercarbonat, der i forbindelse med vand omdannes til aktivt øxygen, som dræber kim og til natriumcarbonat (soda)

Pletfjerner er fremstillet af fornybare råstoffer, uden petrokemiske indholdsstoffer og uden konserveringsmidler og så følger produktet retningslinierne fra den tyske forening til dyrernes beskyttelse. Ingen fyldstoffer - rent natriumpercarbonat.

Til fjernelse af pletter. Enten sættes tøjet i blød med pletfjerner eller pletten fugtes ved at strø lidt pletfjerner på og så skal man lade det virke et stykke tid. Du kan også dosere pletfjerner direkte i vaskemaskinen sammen med vasketøjet og vaske som normalt. Doseringsmængden er ca. 2-3 spiseskefulde.

Ved særlige vanskelige pletter kan man eventuelt stoppe vaskemaskinen kort efter start af vaskeprogrammet, lade pletfjerneren virke et stykke tid og derefter fortsætte vaskeprogrammet. Leveres i 8 æsker i en samlet kasse.

Pletfjerneren galdesæbe er ikke vegan. Du kan anvende dette produkt i stedet for galdesæben, som også er meget effektiv til vask af stofbleer.

Ulrich natürlich skyllemiddel 3 i 1 er certificeret af ECO-Control efter den nyeste Nature Care Products standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af non-food produkter.

DKK 518,40 DKK 576,00