Hudens reaktion på solens UV-stråler

Pigmentpletter er mørke pletter, som typisk opstår i ansigtet og i overkroppen og det skyldes at hudens almindelige melaninproduktion, som også giver fregner, i nogen områder har ekstra stor aktivitet, hvilket er  naturligt. Årsagen til at pigmentpletterne opstår skyldes oftes, at huden har fået for meget af solens UV-stråler. Pigmentpletter er som udgangspunkt ikke farlige, men hvis huden ændrer karakter så kontakt læge.

Pigmentpletter kan forbygges og reduceres.

Du ved det helt sikkert, men glemmer du at bruge solcreme, så udsættes huden for for stor UV-stråling og den følsomme hud reagerer, derfor skal du altid beskytte dig med en god solcreme. Overdreven soldyrkning kan resultere i solskader.

Reduktion af pigmentering

Vi har et enkelt unikt produkt Beauté Pacifique Tyrostage, som har en blegeeffekt, hvor produktet påføres og derfor særdeles velegnet til udjævning af uensartet pigmentering også i ansigtet og under øjnene.

Forebygning mod pigmentering

Som tidligere nævnt, så brug en god solcreme med en høj beskyttelse SPF inden du går ud i solen. Om aftnen skal huden plejes og genopbygges efter dagens solbestråling og for at undgå solskader er det oplagt at bruge en A-vitamin og pigmentdæmpende ansigtscreme som natcreme. Der findes mange produkter med A-vitamin, her vises alene nogle af de oplagte.

Andre navne end pigmentering

Pigmentering kaldes også for pigmentpletter, pigmenteringsfejl, fregner, brune pletter og leverpletter.