Ondt i nakken, Nakkesmerter

Lav simple øvelser, men gør det ofte

Gode råd om nakkesmerter

At have ondt i nakken er en udbredt lidelse, som ofte hænger sammen med det man kunne kalde den moderne livsstil. Mange af os har stillesiddende arbejde og arbejde ved en computer. Lidelsen kan heldigvis ganske let lindres ved at sikre en korrekt siddeposition, skiftende arbejdsstillinger, øvelser og massage. Læs mere nederst på denne side.

Hvad gør man ved smerter og ondt i nakken?

Du kan gøre flere ting selv og uden hjælp fra andre. Er smerten ved at opstå, så lav nogle simple øvelser hvor du forsøger at strække nakken og så skal du skifte arbejdsstilling. Sidder du ned, så rejs dig op, gå ud og hent noget at drikke og lav nogle simple strækøvelser.

Er smerterne opstået akut, så vil en ispose kunne tage noget af den akutte smerte eventuelt sammen med en smertestillende pille.

Sidder du i bilen eller er du kommet hjem fra arbejde, så kan du med fordel massere nakken og den øverste del af skulderne. Du kan selv massere dig selv eller få hjælp. Alt massage er bedre end ingen massage, bare kom i gang. Ovenstående produkter kan alle hjælpe dig af med dine smerter i nakken.