Økologiske rengøringsmidler, læderpleje og klude uden mikroplast

Som det fremgår så har vi både økologiske, bæredygtige rengøringsmidler, men også en række special midler. Herunder finder di Ulrich natürlich produkterne som alle er certificeret af ECO Control efter den nyeste Nature Care Product standard, men vi har også et enkelt dansk produkt med den dejligt duftende universal rengøring fra Munkholm.

 

Rengøringsmidler skal være drøje.

Et drøjt rengøringsmiddel har en stor koncentration og er mindre vandigt, altså mere tykt end traditionelle produkter. Med et drøjt produkt skal der kun bruges nogle få milliliter rengøringsmiddel og ikke et hættefuld som er tilfældet for flere andre. Med et drøjt rengøringsmiddel rækker flasken længere, så du sparer både penge, emballage og så sparer du på vores CO2 regnskab.

Klude og mikrofiber plastik.

Vi kender alle de røde, gule, grønne og blå altmulig klude, som sælges i alle supermarkeder og byggemarkeder. Kludene koster ikke mange penge, så vi køber ofte en pakke med 10 eller 20 stk. Problemet med disse klude er at de indeholder mikroplast, så hver eneste gang du skyller- eller vrider kluden ender mikroplasten i afløbet og fordi plaststykkerne er så små, så fortsætter de gennem rensningsanlægget ud i naturens kredsløb. Heldigvis findes altmuligklude uden mikroplast, vi sælger kun denne type klud og i farverne hvid og blå.