Medisis

Hårpleje, hudpleje og massageolie

Lokale hudpleje produkter fra Onsild ved Hobro produceret i "rent rum". Alle Medisis produkterne er fremstillet af rene naturlig ingredienser. Som noget helt specielt sælges Medisis massageolie 1 til flere end 100 massører i Danmark.

Medisis udgår fra vores sortiment. Men Medisis lever og har det godt, så i fremtiden kan du købe produkterne hos Medisis.dk. Vi sælger vores sidste produkter til en uhørt lav pris med hele 50% rabat.

 

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Medisis balsam og neutral massageolie

Den meget populære Medisis Shea Shampoo er udsolgt, men vi har endnu en enkelt eller to balsam på lager og nogle få styk af den storsælgende massageolie nr. 1.

Ømme muskler / muskelsmerter

Medisis har i mange år leveret massageolie og olie til sportsmassage til 100-vis af massører rundt i Danmark og det er præcist den samme massageolie, du kan købe i FjordButikken, så har du ømme muskler så tjek produkterne. Vi du forebygge muskelsmerter, så har Medisis udviklet en muskelvarmer, som anvendes før arbejdet eller før sportsaktiviteten. Læs mere om smerter i nakken og forebyggelse, hvor også relevante produkter vises.

Medisis massageolie nr 1 er neutral, nr. 6 er varmende og alternativt vælges den rene fede mandelolie. De professionelle bruger oftes nr. 1 eller mandelolie, mens amatører ofte får et bedre resultat med den varmende massageolie.

Til de af vores massørkunder, privat eller klinit som bruger ren mandelolie kan vi også tilbyde refill flaske med 1 liter.

Læs mere om muskelsmerter, rygsmerter og ondt i skulderne, hvor du også får vist alle relevante produkter, sorteret så du kun får relevante produkter.