Medisis

Muskelsmerter, her er markedets bedste massageolie

Hårpleje, hudpleje og massageolie

Lokale hudpleje produkter fra Onsild ved Hobro produceret i "rent rum". Alle Medisis produkterne er fremstillet af rene naturlig ingredienser. Som noget helt specielt sælges Medisis massageolie 1 til flere end 100 massører i Danmark, men også til dig som privatkunde.

NOTE: Medisis handler du billigt i Fjordbutikken. Prisen på fragt, uanset hvor meget eller lidt du køber er kun kr. 39,- og varerne er fremme i løbet af 2-3 dage. 

 

Medisis Shampoo og balsam

Den meget populære Medisis Shea Shampoo og Balsam er et hit blandt de af Fjordbutikkens kunder, som har sart hår eller hovedbund. Medisis shampoo er en mild hårshampoo, som gør dit hår rent, let og giver det en naturlig glans.

Vi har udvidet vore sortiment, så du også kan får shampoo i flesker med 1 liter, som refill til den normale 250 ml flaske.

Ømme muskler / muskelsmerter

Medisis har i mange år leveret massageolie og olie til sportsmassage til 100-vis af massører rundt i Danmark og det er præcist den samme massageolie, du kan købe i FjordButikken, så har du ømme muskler så tjek produkterne. Vi du forebygge muskelsmerter, så har Medisis udviklet en muskelvarmer, som anvendes før arbejdet eller før sportsaktiviteten. Læs mere om smerter i nakken og forebyggelse, hvor også relevante produkter vises.

Medisis massageolie nr 1 er neutral, nr. 6 er varmende og alternativt vælges den rene fede mandelolie. De professionelle bruger oftes nr. 1 eller mandelolie, mens amatører ofte får et bedre resultat med den varmende massageolie.

Til de af vores massørkunder, privat eller klinit som bruger ren mandelolie kan vi også tilbyde refill flaske med 1 liter.

Læs mere om muskelsmerter, rygsmerter og ondt i skulderne, hvor du også får vist alle relevante produkter, sorteret så du kun får relevante produkter.