LAQ GelLack Top Coat

LAQ Top Coat, glansgivende, "Must-have" 

Top Coat er en topcoat til GelLack, der hærder under LED-lys og holder i hele to uger. Overlakken giver en skinnende blank og modstandsdygtig overflade for en perfekt og fejlfri finish. Topcoaten har en klar farve.

Top Coat indeholder photoinitiators, der reagerer på LED-lys og får lakken til at hærde. Overlakken får efter hærdning en modstandsdygtig overflade og beskytter derved neglene mod ydre påvirkninger som ridser eller andre mærker samt modvirker afskalning og krakelering. Topcoaten har desuden en stor blød pensel, der gør det let at fordele underlakken.

Den perfekte finish til din lak
Vil du gerne give din GelLack en spejlblank og modstandsdygtig overflade, er Top Coat fra LAQ Top Coat skaber et glansfuldt resultat og beskytter effektivt dine negle, så de ikke afskaller eller krakelerer, men holder minimum i 14 dage.

Afrens og rengør neglene med neglelakfjerner. Påfør en basecoat, og lad den hærde under LED-lys. Gentag dette med 1-2 lag af den ønskede shellac. Fordel Top Coat i et tyndt lag på neglene. Laker én hånd af gangen og tommelfingerneglen for sig selv. Placér den første hånd i LED-lampen, og lad topcoaten hærde i 90 sekunder. Gentag proceduren med tommeltotten og efterfølgende den anden hånd.

DKK 149,00 DKK 159,00

Relaterede produkter

DKK 39,00
DKK 19,50
Knap
DKK 159,00
DKK 149,00
Knap
DKK 39,00
DKK 19,50
Knap
DKK 39,00
DKK 19,50
Knap
DKK 69,00
DKK 59,00
Knap