LAQ GelLack neglelak

Kup - FØR kr. 159,- NU kun kr. 39,-

Stærk negle med LAQ Shield

Lige nu kæmperabatter på rest farver....!

LAQ Shield kommer i nye flasker, så vi rydder op i restlager og hvor en lak tidligere kostede kr. 159,- koster de sidste bare kr. 29,- eller kr. 39,-

LAQ GelLack er en særlig type neglelak, som giver en ekstra hård og slidstærk overflade med høj finish. LAQ Gellack behøver LED lys, som hærder lakken. GelLack anvendes ved at påføre i tre lag, som alle skal hærdes i LED lyset. Når du køber en lampe, så følger der en udførlig dansk brugervejledning med. Nederst på denne side har vi samlet et uddrag af brugervejledningen.

Note: Det som nogle skriver med småt.... Nogle giver gratis fragt, det gør vi ikke - vi giver rabat på varerne og lav pris på fragt - det er nemlig bedst for dig. Fragt koster kun kr. 39,- hvis du vælger levering til en GLS pakkeshop nær dig og varerne er fremme i løbet af 2-3 dage. 

DKK 79,00
DKK 40,00
Knap
DKK 159,00
DKK 39,00
Knap
DKK 25,00
DKK 16,00
Knap
DKK 20,00
DKK 10,00
Knap

Sådan får du flotte negle

En LAQ Shield GelLack neglelak er yderst holdbar og følger du vejledningen, så vil din neglelak holde i op til 3 uger.

1. Neglene skal forberedes. Start med at skubbe neglebånd op med en neglebåndsskubber. Rens neglene med en pudseblok også kaldet en neglebuffer og vær sikker på, at du kommer helt op til neglebåndets kant. Rens derefter neglene med LAQ prepare så de er fuldstændige rene.

2. Base Coat påføres. Base Coat hæfter rigtig godt på den rene negl, samtidig med at den udjævner den ujævne overflade på neglen. Base Coat skal belyses med LED lampen i 30 sekender. LAQ LED lampen er meget kraftig og du skal kun belyse i 30 sekunder. Har du LAQ lampen med den blå skærm, så skal du belyse i 60 sek.

3. Farve påføres i tynde lag og hellere 2-3 tynde lag i stedet for et tykt, så vil have en tildens til at rynke. Vil du lave fransk manicure skal du først farve hele neglen og derefter den hvide kant. Efter hver lag skal neglelakken belyses i 30 sek.

4. Top Coat påføres til sidst og formålet er at forsegle overfladen. Top Coat sikrer, at din behandling og farve bliver modstanddygtig, blank og skinnende. Efter den sidste behandling er neglene færdige og "klar til brug".

VIGTIGT: LAQ neglelak må ikke udsættes for direkte sollys, så du må ikke påføre den udendørs eller mens du sidder i et vindue. Neglelakken størkner lynhurtigt at solens stråler også selv om der er et let skydække og dine pensler og neglelak i flaskerne bliver ødelagt.

Andre visninger, klik her:

Rød neglelak

Blå neglelak

Grøn neglelak

Metallic neglelak