LAQ GelLack neglelak

Udgået af vores sortiment

Sådan får du flotte negle

En LAQ Shield GelLack neglelak er yderst holdbar og følger du vejledningen, så vil din neglelak holde i op til 3 uger.

1. Neglene skal forberedes. Start med at skubbe neglebånd op med en neglebåndsskubber. Rens neglene med en pudseblok også kaldet en neglebuffer og vær sikker på, at du kommer helt op til neglebåndets kant. Rens derefter neglene med LAQ prepare så de er fuldstændige rene.

2. Base Coat påføres. Base Coat hæfter rigtig godt på den rene negl, samtidig med at den udjævner den ujævne overflade på neglen. Base Coat skal belyses med LED lampen i 30 sekender. LAQ LED lampen er meget kraftig og du skal kun belyse i 30 sekunder. Har du LAQ lampen med den blå skærm, så skal du belyse i 60 sek.

3. Farve påføres i tynde lag og hellere 2-3 tynde lag i stedet for et tykt, så vil have en tildens til at rynke. Vil du lave fransk manicure skal du først farve hele neglen og derefter den hvide kant. Efter hver lag skal neglelakken belyses i 30 sek.

4. Top Coat påføres til sidst og formålet er at forsegle overfladen. Top Coat sikrer, at din behandling og farve bliver modstanddygtig, blank og skinnende. Efter den sidste behandling er neglene færdige og "klar til brug".

VIGTIGT: LAQ neglelak må ikke udsættes for direkte sollys, så du må ikke påføre den udendørs eller mens du sidder i et vindue. Neglelakken størkner lynhurtigt at solens stråler også selv om der er et let skydække og dine pensler og neglelak i flaskerne bliver ødelagt.