LAQ GelLack, farve Red Red

Klassisk rød, smuk og blank

GelLack holder i op til to uger og lakken hverken krakelerer eller flosser, men dækker effektivt samt giver stærke negle, som samtidig har en klar og blank overflade.

Red Red indeholder photoinitiators, der reagerer på LED-lys og får lakken til at hærde. GelLack lægges på som en almindelig neglelak, men giver en hård og forstærket overflade. 

Med Manicure fra LAQ får du elegante og holdbare negle. Beskyt din neglelak med den transparente Top Coat som efter belysning med en LED lampe sikrer et særdeles holdbart resultat som hverken afskaller eller krakelerer.

Start med at rense neglene med en neglelakfjerner for at sikre en god bund, dernæst påføres en UV basecoat, som sikrer at du får en fuldstændig jævn overflade. UV basecoat skal hærde under lyset fra en LED lampe. Efter basis behandlingen påføres LAQ Shield neglelak i den ønskede farve. Også neglelakken skal hærde under lyset og til sidst afsluttes behandlingen ved at påføre en top coat som forsegler lakken, så resultatet bliver perfekt.

DKK 139,00 DKK 159,00