LAQ Gellack Base coat

LAQ basisprodukt, "Must-have" 

LAQ Shield Base Coat er en basecoat, der hærder under LED-lys og holder i hele to uger. Underlakken skaber en jævn og glat overflade samt efterlader neglene klar til den efterfølgende lak. Basecoat har en klar farve.

Base Coat indeholder photoinitiators, der reagerer på LED-lys og får lakken til at hærde. Underlakken får efter hærdning en modstandsdygtig overflade og beskytter derved neglene mod ydre påvirkninger som ridser eller andre mærker. Basecoaten har desuden en stor blød pensel, der gør det let at fordele lakken.

Den perfekte base til din lak
Ønsker du at få negle med en jævn og modstandsdygtig overflade, er Base Coat er et "musthave" for dig. Underlakken styrker dine negle og giver dem et glat udseende, så din shellac vil holde længere uden at afskalle eller krakelere.

Afrens og rengør neglene med neglelakfjerner. Påfør Base Coat et tyndt lag, og sørg for at hele neglen er dækket. Laker én hånd af gangen og tommelfingerneglen for sig selv. Placér den første hånd i LED-lampen, og lad basecoaten hærde i 60 sekunder. Gentag proceduren med tommeltotten og efterfølgende den anden hånd. Påfør derefter 1-2 lag af den ønskede gellack og afslut med en topcoat.

DKK 149,00 DKK 159,00

Relaterede produkter

DKK 39,00
DKK 19,50
Knap
DKK 159,00
DKK 149,00
Knap
DKK 39,00
DKK 19,50
Knap
DKK 39,00
DKK 19,50
Knap