Fragt

 

Det koster penge at sende breve og pakker. I Fjordbutikken koster det kr. 39,- hvis du vælger, at din pakke skal sendes til en GLS Pakkeshop. Du skal ikke tænke på, om du har købt noget, som er let eller tungt for prisen er altid den samme. Ja, prisen er den samme for dig, men når GLS vejer din pakke, så koster den måske mere end kr. 39,- måske er den reelle pris 44,- eller 64,- men vi betaler differencen. Din pris er altid kr. 39,-  

Vi modtager af og til spørgsmål om gratis fragt, det kunne lyde: "Hvorfor skal man betale fragt i FjordButikken, når der er gratis fragt i andre webshops?"

Gratis fragt eksisterer IKKE, hverken hos GLS eller Postnord, så nogen må i sagens natur betale. De butikker som siger, at det er fragtfrit, ja de har bare lagt prisen ovenpå varerne. Vi gør det anderledes, vi vil hellere give dig en rigtig god pris på varerne, så kan du se hvad varerne reelt koster.   

Jeg har lige checket, hvad det koster at at sende et brev, det koster kr. 29,- for et Quickbrev. Tilsvarende koster en pakke afsendt fra FjordButikken bare kr. 39,- uanset om den så vejer 1, 2, 5 eller 15 kg og med GLS, så er den i din pakkeshaop klar til afhentning i morgen. Jeg synes, at det er skarp og fair pris.

Med venlig hilsen

Pia