FAQ

 

Hvor lang tid går der inden jeg modtager mine varer?

Vi sender som udgangspunkt alle varer dagen efter din bestilling. Du kan bestille hele døgnet rundt, men vi pakker selvfølgelig ikke på alle tider af døgnet. Bestiller du inden kl. 18, så bliver varerne sendt dagen efter, nogle dage kan du bestille helt frem til kl. 22:00 og stadig få varerne med dagen efter.

Hvorfor har jeg ikke fået mine varer?

Bestiller du flere forskellige varer og vi mangler en enkelt, så kan du komme til at vente op til højest 3-4 dage inden vi sender varerne i en samlet forsendelse. Går der længere tid, så deler vi forsendelsen i to, men du betaler naturligvis kun for een forsendelse.

Hvad koster fragt?

Vi har valgt en fast pris på fragt og har sat den lavt til bare kr. 39,- og den pris gælder så uanset om din pakke vejer 400 gram eller 40 kg.

Hvorfor har i ikke gratis fragt?

Ja, nogle butikker kører med gratis fragt, men hånden på hjertet intet er gratis. Prisen på fragt er lagt oven på varerne eller kan ingen webshop med gratis fragt overleve. Vi har valgt, at sænke prisen på varerne, give dig nogle gode brandgode tilbud og så betale deb reelle prisen på fragt. Det synes vi er mest fair og gennemskueligt.

Jeg fortryder mit køb, hvad gør jeg?

Ingen problem, det håndterer vi let og hurtigt, se handelsbetingelserne for hvad du returnerer skal selvfølgelig være intakt.

Man hører så meget om snyd på internettet?

Du kan trykt handle i FjordButikken. Vi er en dansk webshop med danske adresse og du er meget velkommen til ringe og forsikre dig om, at er i orden. Når du skal betale, så foregår betalingen over det som hedder en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og det er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet.