ArchitectMade, Hans Bølling, træfigur, and

Note: 25% Rabat på Hans Bøllings and
899,00 DKK 669,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Hans Bølling, en klassiker fra 1959

Træfiguren, træfuglen er fremstillet af ArchitectMade.

Forestil dig at gå ned ad Frederiksbergs trafikerede gader en travl solskinsdag, hvor biler, cyklister og fodgængere suser forbi og et øjebliks ro ville være belejligt, om end utænkeligt.

Imidlertid var det præcis, hvad der skete en uforglemmelig forårsdag i 1959, hvor en politimand fik medlidenhed med en lille andefamilie, som var faret vild i byen. Politimanden besluttede derfor til alles store forbavselse at stoppe trafikken for en stund, så ænderne uforstyrret kunne passere gaden. En fotograf fangende den idylliske begivenhed, hvis billede senere hen er blevet verdenskendt.

Dette ekstraordinære og smukke øjeblik satte sig på danskernes nethinder alle aviser skrev om det, og ingen kunne glemme den charmerende andefamilie. Historien vakte også følelser hos Hans Bølling, og den inspirerede ham til at designe en familie af træænder. Disse træænder er tidløse perler, som udtrykker det smukke og harmoniske ved begivenheden i 1959 og samtidig vidner om danskernes evne til at påskønne naturen og hverdagens små mirakler.

Materiale: Teak træ

Størrelse 18,5 x 10,3 cm

ArchitectMade udgår af vores sortiment, så de sidste figurer sælges med hele 25% rabat, men det varer kun kort tid for vi har kun 2 stk. tilbage på vores lager.