Hans Bølling - Oscar (H:13cm, L:15cm)

ArchitectMade, Hans Bølling, Oscar

Træfigur med mange bevægelige dele
699,00 DKK 519,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Oscar, træhunden fra Hans Bølling og ArchitectMade

Hans Bølling designede som dyreelsker træhunden særdeles detaljerede og på en måde som gør hunden til et helt enestående stykke dansk kunsthåndværk.

Træhunden hedder Oscar og krop kan bevæges, så Oscar kan gør det alle andre hunde kan gøre. Skal Oscar sidde, sidder han, skal han give pote, giver han pote, skal han dække, så dækker han. Du kan med Hans Bøllings Oscar træhund stille hunden op på alle tænkelige måder og træet er med til at give hunden varme og charme.

Størrelse: Oscar måler 13 cm og 6,5 cm hvor han er bedest. 

Materiale: Bøgetræ med ører i læder. Træfiguren står med sin naturlige overflade, da den hverken er blevet olieret eller lakeret.

Design: Hans Bølling

Pleje af træfiguren: Aftørres med ren tør klud. Kommer der pletter eller mærker på overfladen kan du slibe med fint sandpapir og ønsker du ekstra beskyttelse og en overflade som er lidt mere glansfuld kan du tøre træfiguren over med et tyndt lag møbelbalsam med bivoks.  

Fremstillet af ArchitectMade.

NOTE: Træhunden udgår fra vores sortiment, så de sidste Oscar sælges til en uhørt lav pris, så vi kan få hylderne tømt og plads til nye varer. Køber du Oscar til julegave, så gælder vores almindelige fortrydelsesret helt frem til 31. januar 2023. Vi har kun 6 stk. på vores lager.